Case Study Archives - TDG Plc

Office Refurbishment - Project completed in 2007

Project Manager

TDG Plc

Location

4 - 6 Grosvenor Place,London

Value

£325,000

Programme

3 Weeks

Pexhurst was tasked with developing TDG’s offices and reception area to create a vibrant environment that reflected their brand through colour and design.

The re-planning and refurbishment of all office floors and the ground floor reception area involved the removal of partitions, fitting of a new proprietary partition system, modification of the suspended ceiling grid and light and adaption of the emergency lighting system. New Kitchenette facilities were also installed with refurbishment of tiling, plumbing and drainage to suit the new layout.
A new modular lighting system and downlighters were installed in selected areas and, where possible, existing doors and ceiling tiles were reused to reduce costs and ensure that the project met client’s budget expectations.

The result was an environment that complimented the TDG brand, provided a pleasant workspace for employees and a welcoming reception area.